Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

сри26112014

Црна Гора

Нико не открива наручиоца спорних паноа

  • ПДФ

Из Метрополиса, на чијим је билбордима постављен спорни плакат, казали су да директор није ту и не могу открити ко је наручилац

Влада и компанија Метрополис медиа нијесу жељели да одговоре ко стоји иза рекламног паноа са поруком "Боље банана у руци него руска чизма на врату". Због те поруке, која у суштини штети подршци НАТО-у, амбасада Русије се жалила Влади из које незваничнично кажу да са спорним поруком држава Црна Гора нема везе.

Опширније...

Мапа „Велике Албаније“ истакнута поред пута Подгорица-Скадар

  • ПДФ

Подгорица -- Мапа „Велике Албаније“, слична оној која се октобра појавила изнад стадиона у Београду, истакнута је поред пута Подгорица-Скадар, у црногорском месту Божај.

Подгорички лист "Вијести" пренео је данас да је застава истакнута на зиду излетишта Витоја, где се сваког августа традиционално окупља албанско племе Хоти.

Опширније...

Напуштам Нову српску демократију

  • ПДФ
Небојша Стругар

Нећу више да се стидим због политичких брљотина челника странке, због којих странка постаје све мање српска и све мање демократска, а све више нова, као што је они скраћено зову

НЕЋУ ДА СЕ СТИДИМ ЗБОГ ЊИХ

Као један од оснивача (по списку) Нове српске демократије и члан Главног одбора од оснивања до данас, један од оснивача (по списку) њене претходнице Српске народне странке, члан Главног одбора цијело вријеме постојања странке и члан предсједништва у једном мандату, те један од учесника оснивачке скупштине њене претходнице Народне странке, јавно објављујем да не желим више да будем члан Нове српске демократије. Наиме, ја и њени челници не дијелимо исте политичке и људске вриједности.

Опширније...

Црна Гора се одрекла саме себе

  • ПДФ

Српски језик нас је обележио, а власт прогласила државним непријатељима

Подгорица - Данашња и званична Црна Гора, оболела од активног незнања и заборава одрекла се саме себе.Постала је помахнитали Монтенегро, аутистична држава, пут за нигде, мрзитељка свега што је српско. Српски језик носи знање, искуство, историјско и поетско сећање, зато је за новопројављену монтенегринску духовност тај језик оптерећење, исто онако како су за њу српски јунаци и хероји попут Гаврила Принципа терористи, како то то пре неколико дана изјави Мило Ђукановић.

Опширније...

Отпуштена савјетница у Министарству финансија

  • ПДФ
Захвалили медијима што су указали на случај: Министарство финансија

Колегијум Министарства финансија покренуо је дисциплински поступак против службенице тог ресора Иване Рашовић, уз забрану обављања послова у министарству на чијем је челу Радоје Жугић.

Подгорички Дан објавио је да је Рашовић користила службену адресу Министарства финансија у сврхе издавања луксузних апартмана "Рајско село”, које се налази на путу према скијалишту у Колашину.

Опширније...

Џип слетио у Морачу, двоје мртвих!

  • ПДФ

На магистралном путу Колашин-Подгорица, у мјесту Међуријечје, дошло је до тешког удеса, кад је приликом слијетања возила са моста Пјенавац у Морачу страдало двоје људи, саопштено је Порталу РТЦГ из полиције.

"Дошло је до слијетања возила са моста Пјенавац у Морачу. У возилу су пронађена беживотна тијела двије особе", наводи се у саопштењу полиције.

Опширније...

Пратите нас на Твитеру

Follow srpskenovinecg on Twitter
Module title
Србија је недељива Србија је слободна, једна, једина и недељива, стабилност Србије нећете срушити ма колико се трудили.
Александар Вучић, предсједник Владе Србије