Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

сри23042014

Црна Гора

Такмичење за Мис Албаније одржаће се у Улцињу

  • ПДФ

Подгорица - Овогодишње такмичење за избор Мис Албаније биће одржано у Улцињу, објавио је портал Радио-телевизије Црне Горе.

То су, како се наводи, договорили председник Општине Улцињ Фатмир Ђека и продуцент ове манифестације Петрија Боза.

Опширније...

Црногорски бизнисмени "перу" новац на Златибору

  • ПДФ
Златиборске парцеле "перу" новац као избељивач

Српска полиција проверава неколико црногорских бизнисмена из Подгорице, Бара и Будве због сумње да, куповином некретнина и отварањем хотела и других угоститељских објеката на Златибору, "перу" сумњиво стечен новац.

Полиција сумња да је реч о улагању сумњиво стеченог новца, највероватније од продаје дроге, а осумњичени бизнисмени су под појачаном присмотром која подразумева праћење и контролу њихових телефонских комуникација, пишу црногорски медији.

Опширније...

Бачена бомба на хотел Миловог пријатеља

  • ПДФ

Колашин - У четвртак око 19 сати, неко је бацио експлозивну направу, највероватније бомбу, у Спа центар елитног хотела "Бјанка". На сву срећу у стравичној детонацији није било страдалих нити повређених, али је проузрокована већа метеријална штета. Гости из хотела нису евакуисани.

Хотел је власништво контроверзног бизнисмена Зорана Ћоћа Бећировића, из Колашина, блиског пријатеља црногорског премијера Мила Ђукановића.

Опширније...

Васкршња порука Митрополита Амфилохија

  • ПДФ

ХРИСТОС ВАСКРСЕ!
Тугу и смрт однесе,
Радост и бесмртност донесе!

Христос Богочовјек, који је радост и истина сваког створења, вјечна Свјетлост и Живот, Васкрсење свијета, јавио се на земљи, земљу оживотворио и онебесио својом богочовјечанском добротом, мудрошћу и саможртвеном љубављу!

Опширније...

Иво Поповић – служио на част професији

  • ПДФ

Данас је у Подгорици сахрањен Иво Поповић, доајен црногорског новинарства, дугогодишњи уредник редакције Танјуга за Црну Гору и Радија Црне Горе. Поповић је био члан Удружења новинара Црне Горе и Савеза новинара Србије и Црне Горе.

Као храбри и тачни свједок збивања протеклих деценија не само у Црној Гори, Поповић је добитник бројних признања, а међу њима два највећа новинарска, Награде за животно дјело „Вељко Влаховић“ Удружења новинара Црне Горе и Награде за животно дјело Савеза новинара Југославије.

Опширније...

Црногорци одговорили Русији: Радимо у свом интересу

  • ПДФ

Црногорско министарство спољних послова одбацило је као "непримерене" и "произвољне" оцене Министарства спољних послова Русије у вези са посетом премијера Црне Горе Мила Ђукановића Вашингтону.

Москва је ставове Ђукановића саопштене током прошлонедељне посете САД-у доживела као "непријатељске" и "дубоко разочаравајуће".

Опширније...

Русија: Милове изјаве разочаравајуће

  • ПДФ

Подгорица - Министарство спољних послова Русије саопштило је у понедељак да „непријатељске изјаве премијера Црне Горе Мила Ђукановића током његове посете САД, као и придруживање Црне Горе ЕУ у санкцијама против Русије, изазивају дубоко разочарање“. Оваква реакција Москве уследила је након недавне посете премијера Ђукановића Вашингтону, где је имао сусрет са потпредседником САД Бајденом.

Опширније...

Пратите нас на Твитеру

Follow srpskenovinecg on Twitter
Module title
Чујем да се моји Срби нешто жале ...Поносим се својим српским родом и хрватским завичајем. Чујем да се моји Срби нешто жале. Шта им недостаје? Имају Владику и мене, оно што је врхунско на Земљи: Поезију и Науку.
Никола Тесла, српски научник, у интервјуу са Џоном Смитом
Јадна је Црна Гора ако зависи од Ранка ...Пошто видим да се у јавност шаље порука да све зависи од Ранка, мој лични став је јадна је Црна Гора ако зависи од Ранка (Кривокапића).
Срђан Милић, предсједник Социјалистичке народне партије, на изборној сједници Општинског одбора те партије у Даниловграду